Beauty Geen categorie LifeStyle

Tip – Make-up opbergen

1 juni, 2015

Every Day make-up opbergen – Mijn liefde voor make-up is de afgelopen twee jaar sterk gegroeid. Zo erg dat ik aan één lade niet genoeg heb om alles keurig kwijt te kunnen. Hoe gek ik ook op mijn make-up ben, ik gebruik het niet allemaal. Stel je voor…. Ik was bewust op zoek naar een bakje waar ik mijn dagelijkse make-up kon opbergen. Niets is zo heerlijk als de juiste producten elke ochtend bij de hand te hebben.

En, ja hoor: op een plek waar ik het totaal niet verwachtte, zag ik mijn huidige every day make-up bakje liggen. Ik kocht dit juweeltje bij Sissy Boy, een winkeltje met allerlei hebbedingetjes. Deze zit in het stationshal van Rotterdam Centraal. Verdeeld in vier vakjes, ideaal voor het rangschikken van mijn dagelijks gebruikte make-up. Van mijn dagcreme tot natural lippenstift.

Het kost €29,95. Ik had me aangemeld voor de nieuwsbrief en kreeg een bepaalde korting waardoor ik uiteindelijk iets van €26,- nog wat betaalde. Op de site zag ik dat er meerdere filialen in Nederland zijn. Ook benieuwd naar hun aanbod? Neem eens een kijkje op www.sissy-boy.nl.

every day make up bakje 02 every day make up bakje 03every day make-up bakje

Tot de volgende keer! Liefs,

Gwendelien

Dit artikel is niet gesponsord.
De inhoud van mijn every day make-up bakje is inmiddels veranderd. Reden voor mij om nog niet expliciet aan te geven wat er exact in mijn every make-up bakje zit. Lijkt me leuker om in een VLOG meer aandacht hieraan te besteden.

2 Reacties

 • Beantwoord Danique 1 juni, 2015 at 20:00

  Handige tip! Ik vind Sissy Boy sowieso een hele leuke kledingwinkel, en juist zo leuk dat ze er ook allerlei andere dingen verkopen! In het centrum van Rotterdam zitten zelfs twee filialen.

  Liefs x

  • Gwendelien
   Beantwoord Gwendelien 4 juni, 2015 at 23:53

   Dat klopt! Ik zag er ook espadrilles in de schattigste pastel kleuren x

  Reageer