Beauty

Selfie Pink | Sacha Cosmetics

11 september, 2015

Every Lipstick wants the perfect selfie and every selfie needs a perfect lipstick – Nooit gedacht dat ik zo een goede quote zou verzinnen LOL. Laat die donkere lippenstiften nog een paar dagen in de lade staan. Want als het goed is gaan we een weekend met een ienieminie beetje zon tegemoet. Reden genoeg om jou kennis te laten maken met deze prachtige lippenstift Selfie Pink van het merk Sacha cosmetics.

Enkele weken geleden kreeg ik drie cosmetica producten van dit merk opgestuurd. Super lief! Omdat dit merk ook tot het assortiment van mijn werk hoort is het mij deels al bekend. Zo kocht ik al eerder hun beroemde en meest gewilde product the Butter Cup Setting Powder en deed ik mezelf een licht oranje lippenstift cadeau. Die lippenstift heb ik serieus nog niet gebruikt. Shame on me!

selfie pink sascha cosmetics

selfiepink01

selfie pink sacha cosmetics

Het omhulsel van deze lippenstift is simpel zwart met een zilver accent en daarop de naam Sacha in het zwart. Op de onderkant staat de naam van de lippenstift en de bovenkant is transparant waardoor je de kleur van de stift duidelijk kan zien. In beide gevallen altijd handig met opbergen. De stift is een donkere, maar toch felroze kleur.

 selfie pink sascha cosmeticsselfie pink sascha cosmetics

Het is een lippenstift met een matte finish, het is daarom raadzaam om deze op pre-gehydrateerde lippen aan te brengen. Check die geweldige pigmentatie dan! Op de foto’s heb ik geen lipliner gebruikt, enkel de lippenstift. Om de hele dag van de kleur op mijn lippen te genieten, gebruik ik een lipliner in exact dezelfde kleur. Hierdoor kan ik eten en drinken wat ik wil en het blijft goed zitten. Naast het matte effect heeft het een licht zoete geur. Niet zo één waar ik bijna misselijk van wordt.

+punten: Makkelijk smeerbaar| Goede pigmentatie| Licht zoete geur| Blijf lang genoeg zitten.

-punten: Beperkte verkoop adressen. 

Bij de opgestuurde producten zat er helaas geen overige informatie zoals de prijs en juiste verkooppunten. Welke lippenstift of product van Sascha cosmetics is jouw favoriet?

Leuk dat je er weer was. Liefs,

Gwendelien

7 Reacties

 • Beantwoord Laurence 27 september, 2015 at 22:05

  Mooie kleur lippenstift!

  X http://www.laurencemagaly.com

 • Beantwoord sherry 15 september, 2015 at 23:42

  Mooie kleur staat je goed.

 • Beantwoord Macblogster 12 september, 2015 at 10:34

  Zo jammer, geen prijs???

  • Beantwoord Sherina 12 september, 2015 at 11:54

   Hallo, 15.50 kosten de lippenstiften. Het kan besteld worden via pakshop.nl of door een mail te sturen naar info@sacha-cosmetics.eu.

   • Gwendelien
    Beantwoord Gwendelien 15 september, 2015 at 22:27

    Dank voor de aanvulling. Selfie pink staat niet tussen het assortiment van Pak en de Sascha lippenstiften die er zwel zijn kosten €17.50 🙂

 • Beantwoord Paperblooming Prints 11 september, 2015 at 16:51

  Obsessed! Wat een mooi kleur! 😀

 • Reageer