Beauty Skincare

Raspberry Smoothie Pore Cleansing Face Mask

22 augustus, 2014

Raspberry Smoothie Pore Cleansing Face Mask01Hoi allemaal,
Mijn zusje en ik besloten een van H&M’s gezichtsmaskers uit te proberen. Het is jullie vast niet ontgaan dat ik de laatste periode best regelmatig full face make-up op heb. En met “full face” bedoel ik het hele pakketje van primers, foundation tot meestal een felle lippenstift. Sindsdien merkte ik wel dat mijn huid onzuiver werd. Eerlijk gezegd had ik niet anders verwacht, de meeste make-up heeft nou eenmaalingrediënten waardoor overmatig gebruik hiervan lijdt tot onzuiverheden. Een hiervan is dus verstopte poriën. Na heel wat grabbelen, kozen we voor de Raspberry Smoothie Pore Cleansing Face Mask.

Raspberry Smoothie Pore Cleansing Face Mask02Eerst heb ik de inhoud van het zakje in een mini glaasje gedaan en bracht de masker heel hygiënisch aan met een make-up kwast. Mijn zusje had de keus voor een andere masker gemaakt, maar uiteindelijk bleek een zakje voor ons allebei genoeg. Tijdens het aanbrengen voelde de masker best koud aan. Dit viel me op, omdat ik mijn maskers in een ruimte bewaar waar de temperatuur best lekker warm is.

Raspberry Smoothie Pore Cleansing Face Mask03De masker vind ik cremig en dik maar desondanks smeert het best soepel uit. De inhoud rook heerlijk! Het deed me aan frambozen snoepgoed denken. Naast de frambozen extracten zitten er ook mango, abrikoos, perzik en granaatappel bij. De informatie op de verpakking beweerd dat de extracten van deze heerlijke vruchten verstopte poriën tegen zouden gaan.

Raspberry Smoothie Pore Cleansing Face Mask04Na vijf minuten voelde ik de masker trekken. Op een gegeven moment zag ik duidelijk streepjes/rimpels in mijn gezicht. Tien minuten later kon ik over mijn gezicht aaien waardoor ik heel goed kon voelen dat de masker droog was en na een kwartier besloten we de boel van onze gezicht te reinigen. Met als resultaat dat mijn huid heel soepel, iets zuiverder en gewoon heerlijk aanvoelde. Ik was verrast door het resultaat, omdat ik niet geloof in de “wonders” van gezichtsmaskers. Ik zie ze meer als een product voor een gezellige meiden avond. Door deze goede ervaring ben ik wel bereid om elke week een maskertje te gebruiken.

+ punten: Budget proof, online te bestellen of te verkrijgen bij de H&M stores, 1 zakje is genoeg voor 2.
punten:  Heb ik niet.

Hoevaak gebruik jij een masker?
Bedankt voor het lezen! Liefs,

Gwendelien

Nog geen reacties.

Reageer