Geen categorie

Personal || Valentine ♡

14 februari, 2014

Bron foto

Haay lieffies,

Vandaag is voor mij een dag zoals alle anderen. Helaas moeten vriendlief en ik werken en gaat valentijn ons neus voorbij. En agh ja, als het aan mij ligt is het elke dag valentijn met de dierbaarste, liefste en leuke mensen om mij heen. Wij laten valentijn niet zomaar aan ons voorbij gaan. Volgende week gaan we gezellig daten> uiteten en een filmpje pakken thuis of in de bioscoop. En dan hebben we toch onze eigen “valentijn momentje” samen. In dit artikel wil ik graag aan jullie laten zien welk outfit, accessoires en make-up ik zal dragen. Dit artikel is geen pictorial, de foto’s zijn heel simpel gemaakt en het kan zijn dat ik op de dag zelf anders gekleed ben. Kortom ik wil gewoon een globaal beeld weergeven waar jullie misschien voor vanavond of voor je eigen date inspiratie op kunnen doen.

dress

Jurk H&M
Ceintuur: Primarkt

Tegenwoordig vind ik het heerlijk om minder tot niet strak zittende kleding te dragen. Omdat zwart bij iedereen slanker kan doen lijken, heb ik bedacht een oranje ceintuurtje om mijn taille te dragen. Ik denk dat de jurk hier minder saai van wordt en mijn kleine rondingen toch een beetje opvallen. Daarnaast zijn de mouwen 3/4, vind ik heel fijn. Geen saaie lange mouwen bij een tailleloze jurk. Afhankelijk van restaurantkeuze draag misschien een panty. Als de parkeerplaats niet ver van de ingang is worden het blote beetjes (koud of niet!)

shoes

Van links naar rechts.
Taupe kleurige peeptoe pumps: Zara
Zwarte peeptoe pumps: Primarkt
Oranje pumps: Primarkt

Ik kan niet kiezen tussen deze drie schatjes. Ik ben allang blij dat ik uit mijn meevallende collectie wel drie paar heb kunnen kiezen. Ik zit heel erg te twijfelen tussen de taupekleurige pumps of de zwarte pumps. Maar ik wil niet te veel zwart aan doen. En daarnaast passen de oranjekleurige pumps super goed bij mijn ceintuurtje.

makeupUit deze oogschaduw palette zal ik gebruik maken van de donkere tinten. Een soort van super lichte smokey eyes creëren. Niet te dramatisch. De kleur lippenstift kies ik vaak op het moment zelf uit. Waarschijnlijk wordt het een zachtroze teint.

accessoires

Clutch: Van mama gepakt tijdens onze vakantie in Suriname ’12 (^^,)
Cross ketting en oorbellenn: Primarkt
Coraalkleurige oorbellen: Cadeau
Armband roos: Six (bestaat die nog?!)
Rode hartvormige ring: H&M

Ik neem zeker deze clutch mee. Wat accessoires betreft hou ik het graag heel rustig. De ring draag ik gewoon omdat het valentijn is (geweest tegen de tijd dat wij gaan “daten”). Kans is groot dat ik alleen de zilverkleurige kruizenoorbellen draag. Wie weet kom ik nog leukere accessoires tegen in de winkel. Een statement ketting ofzo.

Nu hebben jullie alvast een beeld hoe ik mijn valentijn door zal brengen. Wil je weten wat mijn uiteindelijke complete Look Of The Day wordt?! Volg mij via instagram @HairCrushNL en blijf update. Hoe vier jij de dag van de liefde?!

hearts

Happy Valentine xoxo

Heb een te gekke,warme en vooral liefdevolle Valentijn! Geen vriendje/vriendinntje?! Maak het gezellig met de dierbaarste en liefste mensen om je heen. Het hoort immers elke dag valentijn te zijn 🙂Bedankt voor het lezen en tot het volgende artikel ♡♡♡,

Gwendelien

2 Reacties

  • Beantwoord Benay Vaneese 14 februari, 2014 at 10:35

    Geef mij die Zara pumps!! haha Daar passen mijn grote voeten niet in helaas. Anders had ik ze van je gestolen! Happy Valentine honey. xoxo

  • Reageer