Update

Pearl Your Lifestyle Event

7 oktober, 2014

Logo-Pearl-Homepage-362x200Hoi daar,
Heb jij altijd al in gezelschap van familie of samen met je gezin naar een event willen gaan? In deze post vertel ik jou daarom het een en ander over het grote event van het jaar! En geloof me, dit wil jij niet missen.

Het is bijna weer zover, het Pearl Your Lifestyle event vind dit jaar weer plaats. In het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 oktober 2014 kan jij je allebei dagen van 11:00u en 19:00u je ogen uit kijken op dé Urban lifestyle beurs van het jaar. Pearl is er om verschillende culturen onder één dak samen te brengen. Het ontdekken van jou verborgen talenten staan tijdens deze urban lifestyle beurs centraal en daarbij de entertainment voor jou als bezoeker niet te vergeten. Deze visie wordt vervuld door de zes verschillende pleinen die er zullen zijn. Deze zet ik graag even voor jou op een rij.

Beautyplein: Hier kan jij terecht voor de nieuwste beauty- en verzoringsproducten en de laatste trends op het gebied van schoonheid en verzorging. Zullen er professionele visagisten zijn die hun tips met jou delen. Daarbij kan jij je ook laten opmaken natuurlijk.

Blackhairplein: Op deze plein kan jij terecht voor verschillende workshops op het gebied van kroes- en krullendhaar. Laat je hier vooral adviseren en inspireren over de verzorging van jou haar, of deze nou natural of chemisch behandeld is. Voor een ieder is er wel wat. En vooral de vele verschillende workshops die er gegeven zullen worden niet vergeten!!!

Fashionplein: Ontdek hier de laatste trends op het gebied van kleding, accessoires, verschillende soorten schoenen. Hier zullen veel nieuwe en vooral bekende merken aanwezig zijn voor mannen en vrouwen!

Healthplein: Daar kan jij terecht voor alles op het gebied van innerlijke verzorging, een gezond levensstijl. Eigenlijk alles wat te maken heeft met gezonde voeding, afvallen en beweging.

Lifestyleplein: Laat je hier vooral inspireren op het gebied van travel, interieur, fashion en de leukste hebbedingetjes.

Food & Drinkplein: Deze mag natuurlijk niet ontbreken! Hier kan jij de nieuwste en lekkerste recepten ontdekken en proeven. Ook heb je de gelegenheid om de lekkerste kruiden, multiculturele snacks en drankjes te kopen. En graag bieden zij jou heerlijke kooktips uit verschillende keukens.

Zie ik jou op zaterdag 25 en zondag 26 oktober? Ik heb er in ieder geval zin in! Kaarten zijn HIER te koop.

PS: Volg jij mijn blog al via BlogLovin? Zo mis jij geen artikelen meer over de laatste en belangrijke updates van dit geweldig event.
Bedankt voor het lezen en tot gauw.

Liefs,
Gwendelien

2 Reacties

 • Beantwoord Simone 7 oktober, 2014 at 12:31

  Ik verheug me echt op het pearl event, het wordt me eerste keer, ben er echt benieuwd naar 😉 .See you there 😉

  • Gwendelien
   Beantwoord Gwendelien 7 oktober, 2014 at 22:39

   Me to! Ik denk dat je ervan zal genieten!! Liefs xoxo

  Reageer