Haar verzorging LifeStyle Update

Pearl Event Workshop Embrace Your Curls & Win Actie

9 oktober, 2014

Screenshot_2014-10-09-17-32-40-1Hoi daar,
In een eerdere post deze week heb ik jou al kennis laten maken met het Pearl Your Lifestyle Event. Daarin vertelde ik het een en ander over de zes verschillende pleinen die er zullen zijn. Een van deze pleinen is de BlackHair plein. Naast de verschillende demonstraties en verkoop van haarproducten zullen er ook workshops aanwezig zijn.

Een van de workshops is Embrace Your Curls gegeven door Samantha Pollack. Samantha is dé Nederlandse Black Hair Vlogger op YouTube onder de naam J’adoreMyCurls. Met haar educatieve filmpjes over de zorg van kroes- en krullendhaar heeft zij meer dan 20.133 harten in de YouTube wereld weten te veroveren.

Op zaterdag 25 en zondag 26 oktober kan jij deze workshop gegeven door Samantha zelf bijwonen. Tijdens de workshop Embrace Your Curls, komen haar YouTube-filmpjes tot “leven”. Ook heb jij de gelegenheid al jou brandende vragen aan Samantha te stellen.

Samantha kwam op haar 12de van Suriname naar Nederland. Studeert zij Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de hogeschool en heeft zij een druk sociaal leven. Samantha haar ambities zijn internationaal georiënteerd en dit is duidelijk te merken aan het feit dat haar filmpjes maar liefst 776.557 keer zijn bekeken en dan de 20.133 Engelstalige fans van over heel de wereld niet te vergeten. Samantha is ook op Instagram te volgen @SamanthaPollack.

Wil jij Samantha Pollack live meemaken en al jou vragen aan haar kunnen stellen? Dat kan! Ik bied jou namelijk de gelegenheid voor gratis toegang tot het Pearl Your Lifestyle Event. Enige wat jij hoeft te doen is onderaan dit berichtje een reactie achterlaten waarin jij duidelijk vermeld waarom jij naar het Pearl Event wil en geef ook heel duidelijk aan of jij zaterdag 25 oktober of zondag 26 oktober wilt gaan. Meedoen kan tot Vrijdag 17 oktober en de winnaar maak ik op zaterdag 18 oktober bekend.

Succes met mee doen en hopelijk tot de 25ste of 26ste van oktober! Liefs,
Gwendelien

 

2 Reacties

 • Beantwoord Demelsa 14 oktober, 2014 at 19:11

  Ik zou heel graag naar het pearl event willen gaan om al die geweldige naturalista’s te zien!

 • Beantwoord Simone Augustuszoon 13 oktober, 2014 at 11:35

  Zou t erg leuk vinden naar her pearl event te gaan, om wat bij te leren over mijn haar. Zou graag 25okt willen gaan.

  Groetjes,
  Simone

 • Reageer