Over Gwendelien & HairCrushNL

Over mij Gwendelien Haircrushnl kroeshaar en afro

Over mij
Heej, leuk dat je er bent. Ik ben Gwendelien, 25 jaar en woon samen met mijn gezinnetje in Zuid-Holland. 5 jaar geleden begon ik aan mijn blog avontuur. Mijn interesse voor (kroes)haar verzorging heeft meer ruimte gemaakt voor onder andere beauty en lifestyle. Onderwerpen die je terug zal vinden in de vorm van een leuk artikel, review of vlog.

 

 

7 Reacties

 • Beantwoord stippel mc 17 maart, 2018 at 03:22

  goedemorgen mijn naam is marcha stippel ik ben 53jr en heb 4kids en 3 klein kinderen ….ik vind je jou kanaal heel leuk ps ik ben vd Suriname. .maar ik heb krul haar en ik zag dat je bij je zusje het haar vd alles ging wasen en nog meer .mijn vraag is waar kan je het kopen dan je wel al vast gr

 • Beantwoord Terug Van Weggeweest - HaircrushNL 4 februari, 2018 at 14:22

  […] Over Gwendelien & HairCrushNL […]

 • Beantwoord Davina 8 mei, 2015 at 19:25

  ik heb een vraagje wat voor product gebruikte jij bij je zusje je gebruikte het om haar haar strak naar achter te zetten het leek op gel

 • Beantwoord Mayara Esther 28 mei, 2014 at 11:16

  Ik hoop je een keertje tegen te komen in Roffa hehe.

 • Beantwoord Missbeautynerd15 3 januari, 2014 at 18:10

  Hee,

  Ik volgde ja al op YouTube (super leuk kanaal), en jouw blog is ook super leuk, die layout <3.
  Ik draag sinds 4 maanden mijn haar ook naturel en jouw tips helpen zeker bij het verzorgen, dankjewel :).

  Ciao<3 xx Marleon (Missbeautynerd15)

  • Gwendelien
   Beantwoord Gwendelien 3 januari, 2014 at 18:34

   Haay Marleon,

   Dank je wel voor de mooie complimenten en het abonneren natuurlijk! Jou blog is ook mooi, lekker kleurrijk liefs xxx

  Reageer