Update

OOTD| High Waisted and Cropped in Amsterdam!

1 september, 2014

Hoi  allemaal,
Afgelopen zaterdag was ik in Amsterdam voor een gezellige “meet and eat” met S I S A abonnees. Als je mij op Instagram (@haircrushnl) volgt, dan weet je dat gek ik ben op Amsterdam. Vaak als ik er ben heb ik net niet genoeg tijd voor het maken van leuke “persoonlijke” foto’s. Na het bekijken van deze foto’s kon ik niet wachten om deze met jullie te delen. Nog even over mijn outfit. Dit is de eerste keer in jaren dat ik een croptop draag, ‘zoals dat tegenwoordig hoort’. Vaak combineer ik het met een high waist skirt of jurk zodat mijn buik totaal niet te zien is. Persoonlijk vind ik deze outfit een stapje uit mijn comfort zone and believe me, I enjoyed wearing this outfit.  Foto’s zijn gemaakt door Christel Janet.

OOTD high waisted in Amsterdam 01

OOTD high waisted in Amsterdam 02

OOTD high waisted in Amsterdam 06

OOTD high waisted in Amsterdam 07

OOTD high waisted in Amsterdam 03

OOTD high waisted in Amsterdam08

OOTD high waisted in Amsterdam10

OOTD high waisted in Amsterdam11

Outfit
Jas: Mango
Highwaist broek: Pieces
Croptop: H&M

Schoenen: Primarkt
Tas: Primarkt
Hoed: I AM store, op centraal station Rotterdam

Make-upFoundation: BE Creative Make-up
Lipstick: Sleek. ‘Mystic’ Matte

Dit artikel is niet gesponsord. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs,
Gwendelien

1 Reactie

  • Beantwoord Felicia Rodrigues dos Santos 1 september, 2014 at 15:44

    Verliefd op je jas!

  • Reageer