Geen categorie

NOTD | Revlon 185 Lilac Pastelle

6 oktober, 2014

revlon lilac pastelle 05Hoi daar,

Na mijn nagels een week rust te hebben gegund besloot ik deze parel op te doen. Ik heb een liefde voor pastel kleurige items waaronder nagellak, deze moest ik daarom kopen. Zelf vind ik het geen kleur voor de herfst, eerder voor de winter en lente. Ter inspiratie deel ik deze nagellak daarom met jou. Gekocht bij de Big Bazar voor een spot goedkoop prijs en ben blij dat ik het niet heb laten liggen.

revlon lilac pastelle 04
revlon lilac pastelle 02revlon lilac pastelle 03
Voor een mooie dekking bracht ik drie lagen aan. Helaas droogt het allemaal niet snel op (ook niet met behulp van een nagellak droger). Heb jij al ervaring met nagellak van Revlon?

1 Reactie

  • Beantwoord Britt 11 oktober, 2014 at 09:17

    Wat een mooie kleur! Staat je goed! Alleen jammer dat hij zo langzaam droogt 🙁

  • Reageer