Beauty

NOTD || Pieces nagellak

12 januari, 2014

Hoi allemaal,

Het is zondag, heerlijk uitrusten, luieren en tuttelen ter ontpanning. Wellicht kan je inspiratie op doen voor het lakken van je mooie nagels. Zoals jullie wellicht weten draag ik buiten de vakanties om geen kleur op mijn nagels. Tijdens de kerstvakantie heb ik een voor mij nieuw nagellak van de Pieces geprobeerd. 

pieces nagellak1De kleur is Khaki groen en bevat 10 ml inhoud. Het eerste wat mij opviel waren de prijs en de vorm van het flesje. Ik heb dit lakje voor €1,00 in de sale gekocht. Normaal worden ze 3 stuks voor €7,95 verkocht. De prijs per enkel stuk ken ik helaas niet….Het kwastje is klein en smal. Dit maakte het lakken voor mij niet helemaal makkelijk, het uitsmeren ging daarom niet altijd even goed. De dikte van het vloeistof speelde ook een rol.

pieces nagellak2Ik heb twee lagen aangebracht voor een goede dekking. Na zeker meer dan een halfuur te hebben gewacht tot het geheel (redelijk) droog was, kon ik genieten van de kleur. Helaas kwamen er el gauw krasjes en deukjes op mijn mooie gelakte nagels, dit gebeurde meer dan een uur later. De kleur vind ik echt heel mooi. Deze nagellak kan wat mij betreft voor vele gelegenheden op de nagels gedragen worden.

pieces nagellak3Ondanks het voor mij moeilijk lakken en snelle beschadigingen zal ik dit lakje zeker weer gebruiken. Maar dan de eerste laag ook heel goed laten drogen. Zelf heb ik maar anderhalve dag van genoten vanwege veel handwerk in huis. Ik denk dat het zeker 3 dagen mooi kan blijven indien zorgvuldig gelakt.

+punten: Mooie prijs! Ook buiten de sale, Algemene kleur, kleine verpakking (ideaal voor meenem op vakantie)

-punten: Heeft veel tijd nodig om te drogen. Kan hierdoor bijvoorbeeld niet last minute gelakt worden

Wat vind je van deze kleur? Heb je de lakjes van Pieces al uitgeprobeerd?

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot het volgende! Liefs,

Gwendelien

2 Reacties

  • Beantwoord Mattania 2 februari, 2014 at 17:36

    Echt een prachtige kleur!

  • Reageer