Beauty

NOTD || Hema Nible Nude

16 februari, 2014

Hoi allemaal,

Het komt vaak voor dat ik nagellak koop en er verder niets mee doe, zonde. Ik was niet helemaal tevreden met de nagellak zelf maar de kleur vond ik een bijzonder effect hebben. Na 2 lagen dekte het nog niet helemaal en een derde laag zag ik niet zitten. Dit is kleur 25 Nimble Nude en kost €1,95. Ik dacht dat de nude effect bij een lichtere huid beter tot zijn recht zou komen en bij mij meer rozig zou zijn. Is het eigenlijk ook maar valt toch wel mee. Deze staat al heel lang in mijn stash en ik heb het sinds enkele dagen geleden “herontdekt” en daadwerkelijk gebruikt. Op de foto’s helaas niet goed te zien, maar de kleur had toch wel een nude effect. Ideaal op school te dragen tijdens bijvoorbeeld niet verloskundige vaardigheden lessen. Voor mij een goede kleur om mijn niet charmante nagels de camoufleren.

niblenude02 niblenude03Pluspunten: Budget proof | Heeft een nude effect | Droogt redelijk snel

Minpunten: Dekt na twee lagen nog niet naar wens | Blijft zonder topcoat ongeveer 2 dagen goed

Bedankt voor het lezen van dit artikel! xoxo,

Gwendelien

1 Reactie

  • Beantwoord Vie 16 februari, 2014 at 14:21

    Mooie kleur! Volgens mij heb ik alleen een base coat van de Hema. Ik ga maar weer eens rondsnuffelen daar hihi.

  • Reageer