Geen categorie

NOTD | HEMA Long Lasting Wit

20 oktober, 2014

hema witte lak 01Hoi allemaal,
Ik vind mijn nagellak verslaving eigenlijk steeds leuker worden. Soms lukt het om GEEN nieuwe nagellak meer te kopen, maar er zijn dagen dat ik het niet kan weerstaan. Zo begon van de zomer mijn zoektocht naar dé perfecte witte nagellak. Was ik bij de HEMA, zag ik deze liggen en probeerde ik het ter plekke met een tester uit. Verrast was ik, deze mocht mijn winkelmandje zeker in! Uiteindelijk heb ik het weken later, ergens vorige week voor het eerst uitgeprobeerd. IS dit mijn perfecte witte nagellak?

hema witte nagellak 02

Ik vind het zonde om een lang artikel over een nagellak te schrijven dus hou ik het bij deze graag kort. De eerste laag was zoals de meeste lakken verre van ‘bijna’ dekkend. Na het aanbrengen van de tweede laag was ik al dik tevreden.

hema witte nagellak 03Helaas chipte de lak na een dag al. Best wel jammer, maar vanwege het feit dat ik bezig ben met een nagelkuur vond ik het niet zo erg. Ik moet namelijk elke dag een nieuwe lak van die nagelkuur aanbrengen. Ik zie het als een mooie gelegenheid om zoveel mogelijk verschillende kleuren nagellak uit mijn stash te gebruiken.

hema witte nagellak 04

Door het snel chippen van deze nagellak, vind ik het geen ideale long lasting nagellak. Dus ook niet mijn ideale witte nagellak. Alhoewel ik moet toegeven dat ik deze witte teint wel heel erg mooi vind. Maar mocht jij een super goedkope witte nagellak onder de €3,- zoeken, dan raad ik jou deze zeker aan. Wel handig om een goede top coat aan te brengen voor lange houdbaarheid van de lak op je nagels.

hema witte nagellak

Mijn zoektocht naar de ideale witte nagellak gaat door. Ik heb ondertussen alweer twee witte van elk een ander merk aangeschaft (Essie & Etos) want wauw ik geniet serieus van deze kleur op mijn nagels haha. Welke merk witte nagellak is jou favoriet?

Liefs,
Gwendelien ❤️

2 Reacties

  • Beantwoord Claudia 20 oktober, 2014 at 21:08

    Wat een mooie kleur. Het staat jou echt heel erg leuk.

  • Reageer