Beauty

NOTD || Essence FREE HUGS

24 juni, 2014

essence nagellak 01Hoi allemaal,

Mijn 20 jarige zusje en ik zijn allebei weg van nagellak. Vaak als zij naar mij toe komt, vraag ik haar wat leuke kleurtjes uit haar stashs voor mij mee te nemen. Afgelopen weekend nam zij onder andere deze vrolijke en lieve kleur van Essence mee.

 

Essence nagellak 02Ik kon niet kiezen uit het aantal nagellak dat mijn zusje voor mij had meegenomen. Allemaal zagen ze er namelijk vrolijk, aantrekkelijk en vooral vrouwelijk uit. Uiteindelijk koos ik ervoor om deze lieftallige kleur, genaamd 106 free hugs op te doen. Nagels lakken is een van de bezigheden waar ik helemaal zen van kan worden. En dit zen gevoel zoals ik het noem, werkt nog beter als de kwast van de lak goed uit smeert. Deze nagellak heeft een brede en volle kwast, waardoor ik goed kon uitsmeren op mijn nagels. Door de breedte van de kwast had ik aan maximaal drie stroken smeren een bedekte nagel. 

Essence nagellak 03

Na een laagje ridge filler die ik als base coat gebruikt, heb ik de nagellak aangebracht. Het eerste laagje zag er wel goed uit, maar verre van “perfect”. Na een derde laag had ik het resultaat waar ik ongeveer naar streefde. Het was wel even wennen. Toen ik de kleur op had vond ik het ineens heel erg fel. Een halfuur later vond ik het eigenlijk mooi bij mijn huidskleur staan. De lak droogde naar mijn mening niet snel genoeg. Na een half uur ben ik op de bank tv wezen kijken daarbij had ik mijn handen continu onder de deken. De volgende ochtend zag ik “structuur” van mijn vingerafdrukken en de deken of mijn kleding, op mijn nagellak had. Als je niet intensief schoonmaakt zal deze kleur langer dan een dag goed blijven zitten. En in combinatie met een top coat vast nog langer. Omdat ik deze lak van mijn zusje heb geleend, ken ik de exacte prijs niet. Deze is wel bij de kruidvat te koop en de prijs is onder d €2,00

Pluspunten: Vrolijke kleur| Betaalbaar| Makkelijk te verkrijgen. Minpunten: Droogt naar mijn mening niet snel genoeg.

Bedankt voor het lezen! Liefs, Gwendelien

Nog geen reacties.

Reageer