Update

Nieuwe ontwikkelingen op HairCrushNL?

27 juli, 2014

nieuwe ontwikkelingen hcnl

Hoi allemaal,

Ik zit al een poos te tobben met de weinige aandacht die ik mijn blog schenk. Hier op mijn blog lijkt het allemaal stil te liggen, okee het is gewoon te stil op mijn blog. Maar achter de schermen en op youtube loopt het allemaal op blog en vlog gebied best goed. Na heel lang nadenken kwam ik op het idee om vier dagen per week een artikel te publiceren. Eerst dacht ik aan drie dagen per week, maar ik heb best veel leuke beauty producten liggen die ik gekregen en gekocht hebt enhier wil ik niet al te lang mee wachten. Sommige van deze producten laat ik terug komen in een live review op mijn YouTube-Kanaal HairCrushNL en een paar daarvan komen terug in een schriftelijk artikel. Om jullie niet “dood te gooien” met reviews heb ik bedacht om een bepaald structuur op een blog aan te houden.

Ik dacht bijvoorbeeld aan:

Zondag: Een update/ YouTube filmpje of gewoon weer een review. Ik weet nog niet zo goed wat ik op deze dag zal publiceren, maar het zal zeker niet stil meer zijn op mijn blog.

Maandag: Filmpje van het S I S A kanaal. Zoals je misschien al weet ben ik een van de zes dames van het YouTube-Kanaal S I S A. Elke zondag om 12 uur wordt er een filmpje over Beauty, Life & Style, Hair, Liefde & Relaties of Health gepubliceerd. Ik vertegenwoordig het onderwerp Hair, maar elke maandag is er een filmpje van dat kanaal op mijn blog te vinden.

Woensdag: Vlog by Christel. Voor mij is een vlog de “live” versie van een blog. Op YouTube heeft deze term echter een andere betekenis gekregen, maar niets mis mee. Christel Blokland is een van de dames die ook deel uit maakt van het kanaal S I S A. Samen met Minerva Limon vertegenwoordigen zij het onderwerp Liefde & Relaties. Christel is al lange tijd actief op YouTube en heeft er haar eigen kanaal. Voordat ik Christel in “real life” heb leren kennen was ik al “fan” van haar filmpjes. Deze krijgen daarom elke woensdag een plaats op mijn blog. Denk aan Brown Beauty, Hair cair, Shoplog en leuke updates van Christel zelf. Je kan door hier te klikken alvast een kijkje op haar kanaal nemen.

Vrijdag: Een beauty product review. Dit kan variëren van make-up tot een haar product.

Ik heb er zin in! En jij?Bedankt voor het lezen en tot het volgende artikel xxx Gwendelien

 

Nog geen reacties.

Reageer