Beauty

New In | Make-up kwasten

11 januari, 2015

Hoi lieve kijker,
Ergens in oktober 2014 kocht ik een 24-delige kwasten set voor het aanbrengen van mijn make-up. Daarvoor heb ik al een aantal kwasten in mijn stash waar ik mee tevreden was. Desondanks leek het mij handig om er toch enkele reserve tussen te hebben voor de dagen dat mijn gereinigde kwasten aan het drogen zijn. Jammer genoeg komt het al te vaak voor dat ik op die dagen ook behoefte heb aan het dragen van make-up.  Maar je bent vast nieuwsgierig naar mijn nieuwe kwasten?

IMG_3276De kwasten kwamen in een keurig pakket binnen. Bij het openen trof ik een mooi etui met 24 make-up kwasten aan. Ik koos voor houten design, omdat ik deze het mooist op mijn commode vind staan. Het fijne aan deze etui vind ik dat het oprolbaar en daardoor dus heel handig mee te nemen is.

Ik kocht deze kwasten ergens oktober ’14 en heb ze op het moment dat ik dit artikel typ werkelijk nog niet gebruikt. Daar komt binnenkort al gauw verandering in. Via een aanbieding op Facebook zag ik deze kwastenset voorbij komen voor de prijs van €19.95 exclusief €4.95 verzendkosten. Echter kon ik nergens een duidelijk merknaam vinden waardoor ik na enkele twijfels over onder andere de kwaliteit. Toch besloot ik de kwastenset toch aan te schaffen.

IMG_3279Dit vertelde ik aan nichten en kennissen die affiniteit hebben met make-up en ook zij hadden hun twijfels. Zou het niet van de goedkope webshop uit het buitenland komen waar je amper iets voor betaald? Op dat moment maakte het mij niet zoveel uit. Zelf ben ik niet in staat om uit het buitenland te bestellen en ook de minder mooie verhalen die ik meekreeg over bezorgkosten. “het kan me nu even niet schelen”  dacht ik toen. Na 7 dagen had ik mijn bestelling binnen en geef ik eerlijk toe, ik denk dat het inderdaad van die goedkope kwasten zijn waar desbetreffende bedrijf enkel een stempelnaam op heeft geplaatst en deze is gaan verkopen. “Prima”  Als ik ga uitrekenen hoeveel geld ik kwijt zou zijn aan het kopen van dit soort kwasten bij de de meest goedkoopste plaatsen in Nederland was ik zeker niet goedkoper uit.

Op de meeste kwasten is duidelijk aangegeven waar deze voor te gebruiken is. Bij andere kwasten staat er enkel een benaming waarbij ik als make-up liefhebber niet veel mee kan. Een mooie voorbeeld hiervan is de Big Fan, deze staat op de grote waaierkwast. Gelukkig heb ik vele dames het als een highlighter brush zien gebruiken. 

Persoonlijk denk ik dat ik veel plezier aan deze kwasten zal hebben, omdat ik ze afwisselend met andere kwasten zal gebruiken. Heb jij ook zo een kwastenset en hoe bevalt het jou tot nu toe?

Liefs,
Gwendelien

Nog geen reacties.

Reageer