Beauty Haar verzorging LifeStyle Update

New Hair Don’t Care |GENESIS First Class Remi

27 januari, 2015

Hoi lieve lezer,
De titel zegt het al New Hair Don’t Care. Ik heb onlangs mijn haar geweaved en ben heel erg blij met het totaal plaatje. Na heel lang twijfelen over welk ProtectiveStyle ik de komende weken wilde dragen heb ik de keus voor stijl haar gemaakt. 

Ik begon met bloggen, omdat ik onder andere wil laten zien hoe weaves of elk andere vorm van nep haar te dragen zonder het natuurlijk haar te beschadigen. Of deze nou chemisch behandeld is of niet. Een disclaimer is ook dat ik niet zozeer aangeef dat nep haar dragen mooier zou zijn dan kroes krullend natuurlijk haar. Ik ben van mening dat een ieder mag doen wat hij/zij met zijn haar wilt. Als het je maar gelukkig maakt, uiteindelijk willen we allemaal “lekker” in ons vel zitten toch?

Haar keus Weave vs TwistsAls ik de behoefte heb om een haarstijl met nep haar te dragen neus ik altijd eerst rond op social media. 9 van de 10 keer weet ik al wat ik wil Kwestie van zoekwoord invullen, maar soms vind ik het fijn om ook inspiratie op te doen. Toevallig kwam ik de foto van Rihanna tegen en ik was helemaal om! Tot ik ook foto nummer 2 tegen kwam….. Op social media vroeg ik daarom om stemmen en foto 2 kreeg zeker 95% of meer van alle stemmen. Dat verbaasde me niet wat die twists zijn echt wauwie. Uiteindelijk had ik de keus snel kunnen maken, toch maar voor de weave. Simpel omdat ik de afgelopen periode naast het dragen van mijn zelfgemaakte pruiken vaker twists en braids heb ingehad. Dan toch maar wat anders, een weave! En dan wel een super stijle, klassieke full weave. Heb ik voor mijn gevoel al zeker jaren niet ingehad. 

En wat de twists op foto 2 betreft, deze staat zeker op mijn wishlist voor protective hairstyles. Als ik iets doe wil ik het goed doen, ondertussen kijk ik uit naar leuke haarsieraden voor het “sieren” van dreadlocks. Deze mogen natuurlijk niet ontbreken. 

Voor nu ga ik vollop genieten van huidige beschermende haarstijl en kan niet wachten om de review met jou te delen. Mocht je alvast willen weten welk type weave ik draag en waar die te koop is? Raad ik je aan een kijkje op www.pakshop.eu te kijken. Deze haar en cosmetica webshop is van een Franse ondernemer die zich sterk maak voor onder andere Exlusieve haarmerken die amper tot niet in Nederland te koop zijn.

Bedankt voor het lezen. Liefs,
Gwendelien x

 

Nog geen reacties.

Reageer