Beauty Update

No Make-Up Day | Stichting Brandwonden

18 september, 2014

nomakeupday01Hoi allemaal,

Stichting brandwonden heeft vandaag 18 september 2014 als No Make-UP Day uitgekozen. Het doel hiervan is om te laten zien dat echte schoonheid van binnen zit. Maar er zit meer dan dat achter deze allereerste officiële No Make-Up Day, uitgeroepen door stichting brandwonden. Het doel is om te laten zien dat jij er mag zijn, of je nou make-up op hebt of niet. Zelf gebruik ik make-up met het idee dat ik mijn uiterlijke schoonheid benadruk. Ik zeg altijd “genieten van mijn jeugdige schoon” zoalng het nog kan hahaha. Ook ben ik sinds kort steeds meer make-up gaan gebruiken, dit uit pure nieuwsgierigheid. Maar goed, doe jij vandaag ook mee aan deze dag? Durf jij de gehele dag zonder make-up rond te lopen? Post dan een selfie met daarbij #NoMakeUpDay. Voor mij is het geen uitdaging meer.

Liefs♥
Gwendelien

3 Reacties

 • Beantwoord Naomi 18 september, 2014 at 09:41

  Wat goed dat jij mee doet!
  Ik ga het make-up dat ik er gisteravond niet goed heb afgewassen, omdat ik in slaap was gevallen goed verwijderen en post ook een o naturel selfie 😉

  • Gwendelien
   Beantwoord Gwendelien 22 september, 2014 at 01:07

   hahaha heb ik ook hoor. In slaap vallen met make-up op meestal overdag dan. liefs x

   • Beantwoord Lily 30 mei, 2017 at 20:11

    I got one of those cones at a school visit last year, and I took a picture, too! Having just spent part of last week preparing lesson sueggstions for three of my books for an upcoming school visit, I really appreciate your post.

  Reageer