Skincare

HE LOVES ME… eau de toilette

16 augustus, 2014

He loves me 01Hoi allemaal,
Enkele weken geleden was ik na lange tijd eindelijk weer naar de Primarkt en voor het eerst de locatie in Zoetermeer. Het was anderhalf uur voor sluitingstijd en jeej! wat was het rustig en keurig georganiseerd. Tot nu toe is deze locatie de Primarkt met de meeste beauty producten. Mijn ogen werden groter en groter van het uitkijken en ik kwam deze aantrekkelijke eau de toilette tegen.

Ondanks de zeer goedkope prijs voor deze eau de toilette wilde ik weten waar ik mijn geld aan uitgaf. Sommige producten en met name geuren zijn met een reden “te goedkoop”. Gelukkig waren er diverse testers en na het ruiken van deze, gooide ik de verpakking in mandje.

he loves me eau de toilette 02Dankzij de testers had ik al enig idee wat ik van de inhoud van de smalle en vrolijke, met bloemenprint en gele accenten verpakking kon verwachten. Daarnaast vind ik de parfum een zachte zomerse uitstraling hebben.

he loves me eau de toilette 04Het flesje van de parfum is smal en cilindervormig. Met een simpele witte etiket, de naam van de geur en met daarin 10 ML inhoud parfum.

he loves me eau de toilette 05De dop van het flesje draai je gewoon open. En in tegenstelling tot de meeste parfum breng je deze op de huid aan door met het balletje te rollen. Best wel goed bedacht, maar helaas niet goed genoeg. Op lange termijn vind ik het niet hygiënisch en denk daarbij ook dat ik deze parfum niet zo snel aan een vriendin zou geven om “even een geurtje op te doen”. Los daarvan gezien is dit een verpakking die bijna overal mee kan. Hij past in mijn clutch, daarmee zeg ik al genoeg toch?
he loves me eau de toilette 03
De tekst op bovenstaande foto zegt al genoeg over de producten die deze geur geïnspireerd hebben. Zelf vind ik de geur van groene appel en de peer heel sterk terug komen, daarbij een vleugje veld bloemen. Ik beschrijf het geheel als zoet, meisjesachtig en heel zomers. De laatste is wel te verwachten met zo een verpakking. Deze geur kan naar mijn mening door alle leeftijden gedragen worden. Ondanks het een zomerse geur is zou ik het alle seizoenen met uitzondering de herfst op doen. En het fijne aan deze parfum vind ik dat hij heel lang blijf zitten. Zelfs na een gezellige avond, ruik ik het nog na op mijn kleding waar ik het overigens ook op “uit rol”.

+ punten: Budget proof, ruikt heerlijk zoet, makkelijk mee te nemen, blijft uren na ruiken.
–  punten: De wijze van aanbrengen op de huid vind ik niet hygiënisch genoeg

Heb jij al enige ervaring met deze parfum?

Liefs,
Gwendelien

Nog geen reacties.

Reageer