Nagelverzorging

L’oreal Cloud Wow | Nagellak

16 oktober, 2015

Perfect Blue? – Ergens dit jaar kocht ik de perfecte baby blauwe nagellak die ik ooit had gezien. Toen ik de kleur eenmaal op mijn nagels had, moest ik meteen aan de mooie blauwe kleur van Assepoester’s jurk denken. Helaas tot mijn grote irritatie weet ik niet waar deze nagellak is. Het zal me niet verbazen als ik deze tijdens een grote schoonmaak kwijt ben. Gelukkig is er nagellak in overvloed en kocht ik bijna dezelfde kleur waar ik helaas iets meer voor heb moeten betalen. De vorige was in de aanbieding voor een super mooi prijs.

cloud wowDe nagellak die ik vandaag aan jou wil laten zien is van het merk L’oreal Paris. De lak heet Cloud Wow en behoort tot de limited edition van zomer ‘15. De verkoopster gaf aan dat ze het kwastje niet fijn vind smeren, het zou net iets te smal zijn. Dat probleem ervaar ik zelf niet. Ik vind het juist perfect, omdat mijn nagelbed nogal smal is. Het enige waar ik mee zit is dat de tweede laag perfect op de eerste laag aangebracht moet worden. Anders is het verschil in kleur intensiteit van de twee lagen duidelijk aanwezig.

cloudwow3


cloud wowIk weet niet meer hoeveel centen ik voor dit smal flesje met 5ml inhoud heb betaald. Achteraf gezien niet bepaald goedkoop. Maar het was het waard. Met een goede base- en top coat heb ik de lak nu al meer dan 24 uur op zonder teken van chippen. Voor mijn doen is dat best goed. Verder vind ik de kleur ook ideaal voor de winter en lente. Deel jou tip! Welke kleur nagellak is op dit moment jou favoriet?

Leuk dat je er weer was en tot de volgende keer! Liefs,
Gwendelien

 

3 Reacties

  • Beantwoord Jobeth 30 mei, 2017 at 18:47

    Só um homem, em todo este País, recebeu treinamento para enfrentar os petistas. O nome dele é Eduardo Campos. Quem o treinou foi Miguel Arraes. Ele aprendeu com o velho a fazer política e com os empresários a fazer gestão. É o que faz em Peb©Amruco.aÃncio foi treinado para perder e o Geraldo trai sem precisar treinar, pois é tucano invejoso.Se o Brasil quer se livrar do PT e eleger um gestor, este nome é Eduardo Campos.

  • Beantwoord Iris 19 oktober, 2015 at 16:59

    Wauw, super mooie kleur! Ik heb zelf eigenlijk nog nooit lakjes van L’Oréal geprobeerd maar vind dat ze tegenwoordig wel hele mooie kleurtjes hebben!

  • Reageer