LifeStyle Update

Locked & Loose | Win!!!!

22 september, 2015

Het is bijna zover. Op zondag 27 september 2015 vindt de vierde editie van Locked & Loose vindt weer plaats. Dit event is speciaal voor hen die affiniteit hebben met kroes- krullend haar of de verzorging ervan. Het idee van dit groot haar evenement is van de oprichters van The Natural Hair club. Een Facebookgroep in het leven geroepen door en voor Nederlandstalige naturals. Het doel van deze groep is om het positief zelfbeeld van etnische (Nederlandse) mannen en vrouwen centraal te stellen. Het zal je misschien verbazen maar de groep telt meer dan 11.000 leden. Naast de verschillende tips en trucs gepost door leden zelf, krijgt een ieder die aanwezig zal zijn de gelegenheid om offline van verschillende professionals het een en ander over natural hair te leren.

Dit jaar staan de volgende punten centraal.

 • De beste styling- en verzorgingsmethoden voor jou haar
 • Hoe kan voeding tot gezond haar(groei) leiden
 • Kan jou hele gezin dezelfde haarproducten gebruiken

Om er zeker van te zijn dat jij als bezoeker de juiste en nodige informatie mee kan krijgen, heeft het team een super leerzame programma opgesteld. Zo komt Felicia Leatherwood weer uit de verenigde staten. Zij zal een uitgebreide demonstratie geven over haarverzorging en styling. Ook Dominique Chantal Snip, oprichtster van het prachtige merk SheaDo tevens schrijfster van het boek crown of glory, zal een uitgebreide presentatie geven over de hoofdhuid aandoening Alopecia. Anoeska Schimdt van The Natural Nation, gevestigd in Amsterdam zal een leuke presentatie verzorgen over diverse hairstylings voor locs. Naast deze hoofdprogramma’s zullen er dynamische workshops en doorlopend presentaties plaatsvinden. En zoals altijd heb je de gelegenheid om kennis te maken met diverse goodies bij de shopping stands. Denk aan accessoires, haarproducten, verzorgingsproducten, cosmetica voor de donkere huid etc.
locked & loose

Winactie!
Het event is natuurlijk niet compleet zonder het uitdelen van goodies! Bezoekers worden daarom getrakteerd op fullsize goodies van haarproducten merk Beautiful Textures. Daarnaast maak je heel de dag door kans op verschillende give aways! Dus wil je dit alles niet missen? Check dan TheNaturalHairClub (klik) en koop je ticket vandaag nog.
Helaas kan er zelf niet bij zijn maar gelukkig kan ik jou wel blij maken met een toegangskaart tot dit leuk event! Wil jij een kansje wagen? Dan moet je volgende stappen door lopen:

 1. Laat weten waarom jij een toegangskaart tot Locked & Loosed verdient. Doe dit bij de reacties onder dit artikel.
 2. Vul het reactie veldje in met jou emailadres!
 3. De winnaar wordt vrijdag 25 september ‘15 om 13:00 uur bekend gemaakt. Nadat ik hem/haar een email heb gestuurd.

Hopelijk kan ik jou hiermee blij maken. Leuk dat je er weer was.

Liefs,
Gwendelien

15 Reacties

 • Beantwoord Nadiya Moumouni 24 september, 2015 at 22:11

  Ik wil supergraag naar het event omdat ik paar maanden terug natural ben geworden en geen idee heb hoe ik het moet verzorgen. Ik zou het heel leuk vinden om met mijn beste vriendin te gaan omdat zij een grote bos met krullen heeft en geen idee heeft hoe ze het moet verzorgen

  Ik zou het super leuk vinden!

 • Beantwoord Nenilah 24 september, 2015 at 21:56

  Ik wil graag een toegangskaart winnen……..maar niet voor mezelf (ja klopt je leest het goed :-)) Mijn nichtje is nu natural gegaan en ze moet nog zo veel leren. Ik ben nu 3 jaar natural en ik probeer haar te leren wat dingen over haarverzorging. Dat helpt niet zoveel want zij is helaas koppig. Ik geef advies maar ze past het niet toe. Dus ik wil graag deze kaartje voor mijn nichtje winnen, omdat het beste manier om over natural hair te leren is tijdens Locked & Loose event. Tijdens deze event leert ze niet alleen heel veel over natural haar en haarverzorging maar ze wordt ook zeker geinspireerd door andere prachtige natural dames en hopelijk een stuk verzekerder over haar eigen mooie haar.

 • Beantwoord Maria S. 23 september, 2015 at 23:09

  Zoals het lied van India.Arie – I Am Not My Hair ben ik ook niet mijn haar.
  Maar omdat mijn haar toch een onderdeel is van mij en net als mijn persoonlijkheid krachtig moet zijn wil ik Locked & Loosed graag bezoeken om te weten hoe ik dit voor elkaar kan krijgen.

 • Beantwoord Claudia S. 23 september, 2015 at 20:49

  Ik denk dat iedereen, die geïnteresseerd is in goede haarverzorgingsproducten (en tips) en een goede sfeer met mensen die hun natural (hair) beauty omarmen of net hun natural (hair)beauty ontdekken, een vrijkaartje verdiend! En ik behoor absoluut tot die groep mensen 🙂 !

 • Beantwoord Glarianna 23 september, 2015 at 20:15

  Hi, ik zou heel graag deze kaartjes willen winnen om mijn vriendin, die sinds kort Natural en kersverse mama is, te verrassen. Ze is net bevallen van haar 3de kindje en zit alleen maar in de luiers. Door de drukte, heeft ze nooit tijd om haar haren lekker te verwennen en zich te verdiepen in hoe ze haar haar moet verzorgen. Ik wil haar daarom graag meenemen, zodat ze lekker even weg is, inspiratie kan opdoen en kan leren hoe ze haar haren kan verzorgen. Ze verdient het.

 • Beantwoord lila 23 september, 2015 at 18:55

  Ik zou graag deze event willen bijwonen omdat ik het meer vind haar en beauty..Ik vind dit een viering van de zwarte vrouw in algemeen..ik voel me heel trots als ik zie dat andere zwarte vrouwen de durven om dit soort dingen te organiseren.. ook ben ik heel nieuwsgierig om te zien hoe iedereen op zijn eigen unieke manier zal uiten door middel van hun haar/hoofddoeken en kleding..

 • Beantwoord Maydrid de Jong 23 september, 2015 at 15:26

  Allereerst ben ik super trots dat ik nu een half jaar “natural” ben. As zaterdag en zondag vier ik mijn verjaardag. En waar kun je dat beter doen dan op dit event? Het mooiste cadeau dat een vrouw kan wensen.

 • Beantwoord Cher 23 september, 2015 at 13:07

  Hey YOU! I wish u a Goood natural hair day!! First of all vind ik dat ik dit kaartje verdien omdat ik zelf 1,5 jaar natural ben en ik heeeel erg geintresseerd ben in van alles wat met natural haar/producten te maken heeft! Het lijkt me super leuk om dit event bij te wonen met allemaal mooi uitziende afro’s! En natuurlijk erg intressant. Verder ben ik nog steeds op zoek naar de juiste conditioner in die 1,5 jaar ! *Zucht zucht zucht* hier zal er vast wel iemand rondlopen die mij meer informatie kan geven! 😀 *Vingers crossedd*

 • Beantwoord Theresia Wiebers 22 september, 2015 at 21:44

  Graag zou ik dit event willen bezoeken met mijn mams. Het zou haar goed doen om andere naturals te ontmoeten en meer informatie te krijgen over de behandeling en verzorging van gezond natural hair. Zodat we uiteindelijk beide zelfverzekerd ons natural hair kunnen dragen en andere vrouwen kunnen motiveren en inspireren om hetzelfde te doen.

  • Beantwoord Mattie 30 mei, 2017 at 21:50

   Yup, that’ll do it. You have my aptipciaeron.

 • Beantwoord Naturelle Belle 22 september, 2015 at 19:56

  Graag zou ik dit event bij willen wonen. Omdat ik de gelegenheid krijg om andere naturels te ontmoeten. Mij meer kan verdiepen in de voeding, diverse haarstijlen. Ook zie ik dat Dominique Chantal Snip een presentatie geeft over de Alopecia en dat spreekt mij aan omdat ik er niet veel van deze huidaandoening weet.

 • Beantwoord Jacinta Wiebers 22 september, 2015 at 16:51

  Ik ben zo trots op de donkere vrouwen die het voor ons mogelijk hebben gemaakt om trots te zijn op ons haar en ons te leren hoe wij van ons haar moeten houden en het te verzorgen. Het is een inspiratie voor ons allen . Ik ben erg nog nooit geweest maar zou het fijn vinden om dit mee te maken zodat ik anderen in mijn omgeving kan blijven motiveren om natural te gaan en ook de nodige tools kan meegeven die ik daar heb opgedaan zodat ook zijn trots kunnen zijn op hun natural haar en zich niet meer onzeker hoeven te voelen over hun haar.

 • Beantwoord Daniëlla Alhassan 22 september, 2015 at 14:36

  Ik zou het heel leuk vinden, omdat ik een ongeveer een jaar geleden natural ging en het echt geweldig vond! Jammer genoeg had ik daarna mijn haar beschadigt door het gebruik van hitte, en moest ik weer een big chop. Gelukkig is mijn haar nu wat gezonder maar weet ik niet wat ik allemaal met mijn TWA kan doen en zou daar graag meer advies over willen krijgen.

 • Beantwoord Anne-marie 22 september, 2015 at 14:16

  Ik zou graag willen winnen omdat ik kort geleden een bc gedaan heb en ik nog steeds niet weet hoe ik met mijn haar om moet gaan. Bij het evenement zullen ze je veel tips geven over je haar en welke producten je kan gebruiken. Dit zou erg handig voor me zijn. Ook is het super cool om allemaal verschillende naturals daar tegen te komen en hun ervaringen te horen en elkaar te kunnen steunen! Het lijkt mij echt top!

 • Beantwoord Natascha polonius 22 september, 2015 at 14:06

  Graag zou ik het event willen meemaken. Ik ben nog nooit geweest. Ben al een tijdje natural maar met protective hair styles. Zou graag meer info willen andere naturals ontmoeten en producten die ik kan gebruiken om zelfverzekerd als natural door t leven kan gaan.

 • Reageer