LifeStyle

Kleine update

22 april, 2015

Vandaag geen filmpje online – Doormiddel van deze kleine update wil ik aan jou laten weten waarom. Het lukt me helaas niet altijd om ruim van te voren de filmen, editten en vervolgens in te plannen. Naast mijn blog heb ik een leven en bijbaan die tijd eisen. Ik heb aan 24 uur niet genoeg!  Zie dit meer als een “Achter de schermen artikeltje. Maandag avond laat heb ik nog kunnen filmen in de hoop het gisteren te editten zodat het vandaag om 06:00 keurig online stond. De bedoeling is dat het van de week (morgen nog) online komt. Want zondag staat er iets leuks op de planning van mijn YouTube-kanaal. Als goed makertje denk ik dat jij een preview van mijn filmpje die morgen online komt verdiend! Zie bovenstaande foto. Wil je het niet missen? Abonneer je dan hier op HairCrushNL en je wordt automatisch van alle nieuwe filmpjes op de hoogte gehouden. Het is GRATIS en kost je dus HELEMAAL NIETS… okee 2 seconden

haircrushnl

Pearl Event.
Komend weekend zaterdag 25 en zondag 26 april vind de 3de editie van het pearl event plaats. Zoals altijd in het Jaarbeurs te Utrecht. Leuke aan deze editie is dat alles in het teken van de zomer staat. Naar aanleiding hiervan heb ik een Make-up look (zie vorige post) gecreëerd die voor elk huidskleur vriendelijk is. Vorige week werd ik via mijn werk gevraagd of ik het merk Curls wilde vertegenwoordigen op het Pearl Event. Nadat ik begreep wat de bedoeling was zei ik meteen ja! Ik heb er echt zin in. Dus wie weet  kom ik jou vast en zeker tegen want ik ben er allebei de dagen. Op het event sta ik aangesloten bij de grote stand van Pakshop.nl haar- en cosmetica winkel waar ik in de salon werkzaam ben. Dit betekent dat ik niet ga vloggen en er dus helaas geen vlog compilatie online komt.

Winnaars 2x 2 kaarten Pearl Event.
Helaas hebben de twee dames die de winactie hebben gewonnen nog niet gereageerd. Mocht jij een van deze dames zijn? Reageer dan ASAP ik vind het zonde van de vier toegangskaarten!

Zie ik jou komend weekend?! Liefs,

Gwendelien

2 Reacties

 • Beantwoord Samantha Varlack 23 april, 2015 at 08:18

  Als ze niet reageren bied ik me wel aan!!!!Grtjes Samantha

  • Gwendelien
   Beantwoord Gwendelien 23 april, 2015 at 22:39

   Hoi Samantha,

   De kaarten zijn al vergeven. Wie weet heb jij meer geluk bij een andere winactie <3

  Reageer