LifeStyle

Het bloggen zat?!

13 april, 2015

Het Bloggen ben ik zat –  Op een gegeven moment kwam ik erachter dat mijn blog intern en technisch gezien niet helemaal in orde was. Dit werd bevestigd door mijn schoonbroer die op een dag “zomaar” op mijn blog is gaan neuzen. Geloof me deze man heeft hier niets te zoeken, ‘but thanks bro!’ Hij ontdekte heel veel technische en schoonheidsfoutjes en toen was het klaar! Ik vond het bloggen niet meer leuk. En als deze foutjes niet meer op te lossen zouden zijn hoefde het allemaal voor mij ook niet meer.

Dag blog! Ik ga mij verder concentreren op mijn 2de kind, YouTube. Twee weken later nadat mijn blog offline was, begon ik het heel erg te missen. Plotseling kreeg ik inspiratie vanuit verschillende hoeken. In mijn overvolle lades zag ik allemaal producten die ik ineens wilde reviewen. Dit zorgde er tevens voor dat ik gesprekken met Website experts heb gehad. Zij leken mij de enige oplossing voor mijn “blog problemen”. Maar het kostte allemaal zoveel geld en dat is iets waar ik deze dagen heel zuinig op wil zijn. Uiteindelijk koos ik er toch voor om het door een expert te laten doen *diepe zucht*. Tot ik een kennis tegenkwam die mij grotendeels heeft geholpen en dat alles voor niets! Niet eens een “mazzeltje” (Surinaams voor kleinigheidje) wilde deze lieve kennis aannemen… Super lief! Anderhalve maand verder was ik het wachten zat Het ging niet vlot genoeg. Dus heb ik een vrije dag uitgekozen om mijn blog te maken naar dit wat het nu is. Ik ben nog niet helemaal tevreden, maar wie is dat wel? Op een schaal van 1 op 10 geef ik mijn blog de cijfer 8,5.

Afgelopen periode heb ik ontdekt dat mijn blog zoveel voor mij betekend als mijn YouTube-kanaal. Het is heel handig om een artikel op te uit te werken die niet op YouTube “te vertalen” is. Ik ben in ieder geval blij dat ik allebei mijn kindjes terug heb.

Het is mij nog niet helemaal duidelijk op welke dagen ik een artikel wil publiceren. Wat dat betreft hou ik het nog liever bij “klassiek bloggen” Dat is voor mij gewoon publiceren op de dagen dat het mij uitkomt. Indien je geen artikelen wil missen zou je mijn blog via BlogLovin kunnen volgen. Zo krijg je bij elk nieuwe blogpost een mailnotificatie dat ik een nieuw artikel hebt. Het is allemaal gratis en vrijblijvend. Op mijn  YouTube kanaal vind je elke zondag en woensdag om 06:00 uur ’s ochtends een nieuw video.

Dankjewel dat je er nog bent en tot het volgende artikel!!

Liefs,
Gwendelien

7 Reacties

 • Beantwoord Dayna 4 mei, 2015 at 21:52

  Mooi! Fijn dat je je “groove back” hebt 🙂

 • Beantwoord Sue 21 april, 2015 at 21:11

  Open en eerlijk artikel. Blij dat je terug bent 😉 Heel veel succes.

 • Beantwoord Mariana 13 april, 2015 at 18:23

  Looking good!!
  Goo for it en twijfel niet aan jezelf of je kunnen!

  Bless

 • Beantwoord Tewa 13 april, 2015 at 12:24

  Goed dat je hebt doorgezet! Ik dacht (net als jij) dat een yt kanaal hetzelfde of zelfs beter zou zijn dan een blog, bedoel je dan dat je ingredienten etc niet in een filmpje bespreekt? Succes met je herstart!! Xx

  • Gwendelien
   Beantwoord Gwendelien 14 april, 2015 at 12:21

   Nou meer dat ik kleine producten schriftelijk kan reviewen, updates, make-up look etc. Maar je ziet het allemaal verschijnen <3

  Reageer