Beauty

HEMA Moisturising lipstick 34 review

16 juli, 2015

Orange is my new fave? – Als ik op de make-up afdeling van de HEMA ben, snuffel en swatch ik erop los. En heel toevallig zag ik een knal oranje lippenstift. Huh, dus wacht even, jij bent gewoon te koop? Met de ontwikkelingen die HEMA maakt, verdient deze winkel een steeds betere plek op mijn lijstje van favoriete winkels.

 

HEMA Moisturising lipstick 34 HEMA Moisturising lipstick 34 ziet er op het eerste gezicht knal oranje uit. In de winkel had ik de tester op mijn hand geswatched en de pigmentatie was okee. Reden genoeg om het mee te nemen, want met een lipliner moet het vast helemaal goed komen.

HEMA Moisturising lipstick 34 Op de foto’s is duidelijk te zien dat de pigmentatie matig is. De HEMA Moisturising lipstick 34 doet mij eerder aan een lipgloss denken. Het is een moisturising lippenstift, dus zo gek is dat niet. Maar toch verwachte ik op z’n minst een milde dekking zoals de meeste HEMA moisturising lipsticks.

HEMA Moisturising lipstick 34 Ondanks de lichte pigmentatie vind ik dat de HEMA Moisturising lipstick 34 de donkere huid prima complimenteert.
Pluspunten: Het is een budgetvriendelijk product. Kost namelijk €3,00. Smeert prima uit. Voelt verzorgend aan, moisture hea.. 
Minpunten: Pigmentatie vind ik teleurstellend.

 

HEMA Moisturising lipstick 34Wat zijn jouw ervaringen met de HEMA Moisturising lipstick? Trouwens waarom staat er moisturising i.p.v. Moisturizing?

Leuk dat je er weer was. Liefs,
Gwendelien

6 Reacties

 • Beantwoord Eline 21 november, 2015 at 10:16

  blijft het wel goed zitten , dat het er niet weer zo af gaat?

  • Gwendelien
   Beantwoord Gwendelien 25 november, 2015 at 09:37

   Tijdens het verwijderen van je makeup gaat het wel makkelijk af hoor. Je kan bijvoorbeeld een olie gebruiken =)

 • Beantwoord Elvira 18 juli, 2015 at 00:25

  Het staat je super mooi

 • Beantwoord Benay Vaneese 16 juli, 2015 at 09:51

  Het lijkt inderdaad meer op een soort tinted lipbalm. Ondanks dat staat het je echt goed 🙂

 • Reageer