Beauty Haar verzorging

Hair Inspiratie| A Summer Turban

29 juli, 2014

summer turban02

Hoi allemaal,

Vandaag is het dinsdag en mijn eerst volgende artikel zou morgen online komen. Een extra artikel kan nooit kwaad, toch? hahaha. Goed. Op het moment dat ik dit typ is het maandag 28 juli ’14. Ik ben namelijk net klaar met opnames voor het kanaal S I S A en kwam op het idee mijn look ter inspiratie met jullie te delen.

Als ik ga filmen denk ik negen van de tien keer altijd na over mijn uiterlijk en dan met name mijn haar. “Zit mijn haar goed genoeg voor hetgeen wat ik in beeld wil doen/bespreken?” Is de vraag die altijd in mij opkomt. Dit keer heb ik voor een knal groene shawl gekozen, gewoon omdat ik veel aandacht wilde trekken. Normaal bindt ik het knotje iets ronder en platter op mijn voorhoofd. Dit keer is het “boven” mijn voorhoofd, begrijp je het nog? Wat ik ook bijna nooit doe is mijn haarlijn onder het doekje toonbaar maken, in dit geval geeft het net iets extra’s aan mijn look.

summer turban01

 

Het 100% summerproof, omdat het mijn haar beschermt tegen de heerlijke warme zonnestralen.
Geen haar in mijn gezicht, waar ik het super benauwd van kan krijgen. Mijn haar is kort, maar jullie weten vast wat ik bedoel. Ook ideaal om te dragen als je bijvoorbeeld op een warme dag/avond in een park ergens gaat picknicken, op het strand gaat chillen of relaxen bij het zwembad.
Tip: Als jij jou haar aan het deep conditionen ben, kan je daarop gewoon je turban of headwrap dragen. Niemand die het door zal hebben

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot het volgende!
Liefs xxx

Gwendelien

 

Nog geen reacties.

Reageer