Beauty LifeStyle Update

GET TO KNOW MAKEUP | Mini event

16 september, 2015

Het idee van een make-up party begon steeds vaker in mijn hoofd te spoken. En vaak als ik iets wil doen, moet ik het niet te lang uitstellen.  Dus besloot ik GET TO KNOW MAKE-UP maar in de praktijk te brengen. Een mini event / make-up party waarbij ik mijn kennis over make-up met een groepje dames zou delen. In mijn gedachten moest het kleinschalig, maar toch een professionele uitstraling hebben. Ik besloot het daarom thuis in mijn vertrouwde omgeving te doen. En wilde ik maximaal 10 personen ontvangen. Gewoon omdat ik genoeg aandacht voor iedereen wilde hebben.

De inloop was van 15:00 tot 16:00 uur. De party begon met opening waar ik vertelde waarom ik GET TO KNOW MAKEUP wilde doen en wat er die avond precies plaats zou vinden. Daarna had een ieder de gelegenheid om rustig warm te eten en gezellig een praatje met elkaar te maken. Naast alle overheerlijke zoetigheden had mijn moeder tjauwmin met kip uit de oven gemaakt. Ook nam mijn tante heerlijke Surinaamse korketten en loempia’s mee.

Get to know makeup

Get to know makeup Get to know makeup

Als ik het me goed kan herinneren begon de Beauty Quiz die op de planning stond iets na 17:00u. Stelde ik vragen over onder andere huidverzorging en make-up. Dit vond ik een van de leukste momenten deze avonden. Een ieder was zo spontaan en deed heel erg fanatiek mee. Ook al wisten ze nog niet helemaal wat ze precies konden winnen haha. Na afloop van dit spel kozen de winnaars een make-up item uit. Ook kreeg ik van de deelneemsters handige verbeterpunten voor de quiz. Dit waardeerde ik heel erg. De interactie werd hierdoor veel leuker en het spel fanatieker!

Get to know makeupNa de Beauty Quiz was het tijd voor de live tutorials. Denk aan het opvullen van je wenkbrauwen, contouren en highlighten, gebruiken van felle oogschaduw, toepassen van een nude lippenstift.

Get to know makeup

get to know makeup

Na de live tutorials hadden de deelnemers nog de gelegenheid om wat exclusieve make-up merken te kopen. Voor zover ik weet gingen de lippenstiften als warme broodjes!
get to know makeup

Na afloop sloot ik de avond netjes af en bedankte ik een ieder voor haar aanwezigheid en hun serieuze deelname tijdens de live tutorials. Omdat ik de deelnemers niet alleen met wat make-up en beauty kennis naar huis wilde sturen, kregen zij ter aanvulling een leuke goodiebag mee. Niets is zo irritant als een goodiebag met bijvoorbeeld drie testers en een stapel folders. Het moesten goodiebags zijn waar ik zelf heel erg blij mee zou zijn als dit mij cadeau werd gedaan. Dus besloot ik om enkele van mijn favoriete merken te benaderen voor een samenwerking. Tot mijn grote verbazing stemden alle merken toe en konden de goodiebags worden aangevuld. Yeay!
get to know makeup

get to know makeup

get to know makeup

Van make-up merk Black Opal kreeg ik enkele goodies. Ook had ik zelf wat favorieten van het merk Sleek staan. Niet genoeg voor alle goodie-bags, dus besloot ik creatief te zijn door een Beauty Quiz te doen waarbij de deelnemers deze schatjes konden winnen.
get to know makeup
get to know makeup

Van ORS Nederland, één van mijn favoriete haarproducten merken, kreeg ik super veel samples. De replenishing conditioner, anti-breakage vital hair oil en Monoï edge control.get to know makeup

KleanColors, het merk waarvan ik gek ben op hun goed gepigmenteerde lipliners.

get to know makeup

En dan deze schattige make-up kwasten. Speciaal voor de goodiebags besloot het team van Boozyshop, 10 stuks  te doneren.

get to know makeup
get to know makeup

Ik durf te zeggen dat het een geslaagde avond was en zeker voor herhaling vatbaar is. Dit naar aanleiding van de super positieve reacties van de deelneemsters. Hierbij wil ik alle merken bedanken voor hun bijdrage aan deze avond en natuurlijk alle dames voor hun aanwezigheid en serieuze deelname.
get to know makeup

Liefs,
Gwendelien

4 Reacties

 • Beantwoord Celien 22 september, 2015 at 13:41

  Wat Leuk ! zou graag bij willen zijn voor de volgende 🙂

 • Beantwoord Mattania 17 september, 2015 at 15:53

  Super leuk Gwendelien! Ziet er heel gezellig uit 🙂

 • Beantwoord Clynnie 16 september, 2015 at 16:46

  Als je nog een keer zoiets organiseert zou ik het leuk vinden om aanwezig te zijn. Ik denk dat ik ook een aantal dames kan meenemen. Leuk gedaan

 • Beantwoord Agnes / ROOTS PR 16 september, 2015 at 15:49

  Wauw, een huis vol beauties! Hoop dat de dames blij zijn met hun goodies van ORS Haircare en Black Opal. Xx

 • Reageer