LifeStyle

Geen YouTube Filmpjes meer

25 mei, 2015

Heb ik weer! – Alles geïnstalleerd voor het maken van wat foto’s voor een artikel, vertikt mijn geliefde 600D het te doen. Het wilt gewoon niet aan! Eerst dacht ik dat het waarschijnlijk aan een van mijn SD-kaarten lag. Maar nee hoor ik denk dat mijn camera weer kapot is. Super geïrriteerd als ik nu ben zullen er voorlopig geen nieuwe YouTube videos  op mijn kanaal verschijnen. Nieuwe artikelen zijn geen probleem, gelukkig had ik al heel wat gefotografeerd om met jou te delen. Maar de vraag is of ik wel in de stemming ben. Het is al heel wat dat ik dit artikel nu aan het typen ben. Het lijkt me gewoon zo netjes mijn afwezigheid in YouTube-world aan te kondigen. 

Een nieuwe camera halen is haast onmogelijk en de kosten van de reparatie is een hele grote vraagteken. In hoeverre zou ik het kunnen permitteren? Mijn grootste angst op dit moment is dat ik (voorlopig) geen YouTube filmpjes kan maken. Uiteindelijk bepaald mijn portemonnee wat het wordt. Ik zie het allemaal wel.

Hopelijk tot gauw op mijn YouTube-kanaal!

Liefs,
Gwendelien

5 Reacties

 • Beantwoord Jaleesa 3 juni, 2015 at 21:23

  Weri hoor! Hatelijk he, wanneer de technologie je in de steeklaat?
  Ik kijk in elk geval uit naar je nieuwe blog posts en de filmpjes zien we ooit vanzelf weer verschijnen 😉

 • Beantwoord Brenda 26 mei, 2015 at 09:44

  Zo, dat is balen! Misschien voor een tweedehandscamera kijken, zoals Nancy zegt? Of tijdelijk met je telefoon. Of misschien kan je lenen van iemand?? Ik denk even hardop met je mee hoor. Zou jammer zijn als je niet meer kan filmen!

  • Gwendelien
   Beantwoord Gwendelien 26 mei, 2015 at 10:08

   Dankjewel voor het hardop meedenken haha. Ik ga eerst naar de mogelijkheden voor een reparatie kijken. Ook 2de hands zijn dit soort camera’s duur. Een camera lenen vind ik geen goede optie, ik ben altijd bang dat het mis kan gaan. Liefs x

 • Beantwoord Nancy 25 mei, 2015 at 22:37

  O wow super vervelend van je camera, misschien staat er op marktplaats nog een leuke en goede 2dehands…. cameras zijn zo onwijs duur.

  • Gwendelien
   Beantwoord Gwendelien 26 mei, 2015 at 10:04

   Dankjewel voor het nadenken Nancy 🙂 . Ik denk dat een reparatie goedkoper zal zijn dan het kopen van een (2de hands)camera.

  Reageer