Geen categorie

Foto verslag Afro Chic “Let’s talk” event

4 juni, 2014

Hoi allemaal,

op zaterdag 31 mei vond de eerste editie van het Afro Chic event in Amsterdam plaats. Deze kreeg de titel “Let’s talk”.  Er werd over van alles en nog wat gesproken. Ik heb er niet gevlogd maar mijn aanwezigheid op andere vlak nuttig gemaakt. Wil je weten wat ik  precies heb gedaan?

De organisatie had mij ruim weken van te voren benaderd met de vraag of ik samen met enkele andere bloggers een workshop wilde verzorgen. Na heel lang twijfelen heb ik toch besloten om een “kans” te wagen. Doel van de workshop was om mezelf te presenteren zoals ik dat normaal ook in mijn vlogs doe. Een super leuke uitdaging ‘live vloggen’. Nou ja, eigenlijk gewoon mijn persoonlijke hairstory delen met een groep prachtige (aankomende) naturals. Ik vond het wel spannend hoor, maar na de eerste ronde stond ik te popelen voor de presentaties van de volgende rondes. De presentatie heb ik samen met Minerva Limon, Ajoeba Cairo, Mooney Zichterman en Rowan Blijd verzorgd. Ik heb heel veel op het gebied van haarverzorging van deze dames kunnen leren. Omdat ik continu met de presentatie bezig was heb ik enkel een glimp van het gehele event op kunnen vangen. Ik heb het in ieder geval gezellig gehad en kijk uit naar de 2de editie! Waarom zou ik niet enkele random foto’s met jullie delen?! Aagh ja, geniet van de foto’s.

Afro Chic 01Leerrijke informatie over haarverzorging werd met elkaar gedeeld.

Afro chic 02Na de presentaties kregen de dames de eenvoudige tip mee hoe meer “slip” in hun conditioner te krijgen. Simpelweg door toevoeging van olijfolie.

Afro Chic 03Twee dames met prachtige sisterlocks’

Afro Chic 04Dit meisje deed me aan vroeger denken. In mijn basisschooltijden liep ik ook met een kaal geschoren hoofdje rond.

Afro Chic 05Vier van de zes S I S A’s (van links naar rechts) Benay Weltevreden, Ikke :), Rowan Blijd en Minerva Limon.

Afro Chic 06Met Demelsa Watson een van de genomineerde misses van Miss BlackHair NL. Er doen trouwens twee bekenden van mij mee….. Spannend!! Instagram @DemelsaAw

Afro Chic 07Met Varishta Shireen, Creatief met make-up. Make-up artist. Instagram @Varishta_Shireen

Afro Chic 08Met de lieve Tewatha Muller van www.thisgirlsblackbook.com

 

Nog geen reacties.

Reageer