Beauty Update

FOTD || Glowy Skin & Pink Lips, Summer!

31 juli, 2014

 

FOTD 07Hoi allemaal,
Speciaal voor jullie nog een extra artikel, want vandaag is geen vaste dag voor een artikel. Ik had me opgemaakt voor het filmen en vond dat deze look ook aandacht op mijn blog verdient. In dit artikel deel ik daarom kleine details van de producten die ik heb gebruikt voor het creëren van deze lieve zomer look!

FOTD 08

Al iets meer dan ander half jaar teken ik elke dag mijn wenkbrauwen bij. Voorheen wilde ik absoluut niets van wenkbrauwen potlood of poeder weten.  Dat geldt overigens voor bijna alle make-up soorten. Mijn wimpers zijn van nature al vol en lang, voor extra volume gebruik ik altijd een mascara. Verder ben ik een fan van Eye-Liner, ik vind dat deze mijn grote ogen en wimpers beter tot hun recht laat komen. Concealer, deze gebruik ik nu al zeker sinds een jaar en drie maanden. Ik draag niet altijd concealer onder mijn ogen voor het weg werken van donkere kringen of een frissere blik, maar ook om mijn wenkbrauwen “strak” te krijgen. Hierdoor hoef ik alleen de haren onder mijn wenkbrauwen te verwijderen.

FOTD 11Ook foundation en poeder behoren al een poos tot mijn make-up verzameling. Alhoewel ik deze twee niet elke dag gebruik, merk ik wel dat ik ze niet meer zo “ongemakkelijk” vind aanvoelen met name foundation. Poeder gebruik ik ook al een jaar en drie maanden. Foundation daarentegen is voor mij iets vanaf afgelopen lente. Ik zou eerder voor een poeder in plaats van een foundation kiezen. Maar ik had ondanks het warme weer gewoon zin in “extra” make-up.

FOTD 09

Persoonlijk vind ik deze hoeveelheid make-up veel, omdat ik het graag lichtjes hou. Toch vind ik het heel mooi, De kleurverschillen van pigmentatie is nog goed te zien en het is de lippenstift die het helemaal afmaakt.

 

Gebruikte producten:

FOTD 06De EIGHT HOUR CREAM voor het hydrateren van mijn lippen. Dit hydrateerd de lippen en voorkomt dat lippenstift deze pijnlijk uitdroogt. De primer van CATRICE dient als basis voor het aanbrengen van make-up.

FOTD 03Wenkbrauwen potlood van de HEMA. Voorheen gebruikte ik van MAC Cosmetics. Deze van de Hema vind ik net zo goed, scheelt heel wat in de portemonnee. Mascara van CATRICE echt een aanrader, het geeft heel veel volume aan mijn wimpers. Dip Eye-Liner van SLEEK, hier moet ik aan wennen maar ik vind er steeds meer handigheid in, voor het maken van iets meer subtielere “lijntjes”. Het feit dat het donker blauw van kleur is vind ik leuk. Geeft net iets extra’s.

FOTD 01De matterende foundation van de HEMA heb ik heel weinig gebruikt, gewoon omdat, ik het op enkele plekken nodig had. Dat van BE Creative make-up juist het meest, deze sluit net iets beter bij mijn huid aan. Verder vind ik ze allebei goed hoor.

FOTD 02Poeder en concealer allebei van MAC Cosmetics. Ik vind ze allebei top en echte aanraders!

FOTD 04Blush van ETOS eigen merk, deze blush vind ik ideaal voor de zomer. Het geeft mijn huid een glowy zomerse effect, prachtig. Tegenwoordig heb ik bijna elke dag Blush op.

FOTD 05Tot slot lippenstift! Deze is van de H&M en heet “Pink Fool”. Helaas is het online niet te koop en wellicht nog in de winkels. Deze heb ik van mijn zusje gekregen.

FOTD 10

Welke van bovenstaande producten is jou favoriet? Laat dat weten in een reactie onderaan deze artikel. Bedankt voor het lezen en tot gauw!
Liefs,

Gwendelien

7 Reacties

 • Beantwoord Benay Vaneese 1 augustus, 2014 at 13:14

  Pretty! Vooral die lippenstift staat je zo goed! <3

 • Beantwoord Dorrenstroy Weder 1 augustus, 2014 at 12:58

  Girl you look good!
  Ik ben tegenwoordig fan van de natuurlijke look( ondanks make up) maar ik ga vandaag op pad voor de lippenstift.

  • Gwendelien
   Beantwoord Gwendelien 14 augustus, 2014 at 23:39

   Dank je wel! Is het nog gelukt met de lippenstift? 🙂

 • Beantwoord melissa king 1 augustus, 2014 at 12:03

  Leuk artikel wan wat heb je jezelf mooi opgemaakt. Je lipstick vind ik geweldig daar hou ik van. zelf wil ik ook wat experimenteren met make up want ik ken alleen mascara en lipstick hahha en als k gek wil doen eye liner hihih

  • Gwendelien
   Beantwoord Gwendelien 14 augustus, 2014 at 23:40

   Dankjewel lieffie. Ik ben ook nog op ontdekking! Het feit dat ik foundation en felle lipstick kleuren draag is een hele verandering in enkele maanden tijd.

 • Beantwoord Bethany-Betty Budget 31 juli, 2014 at 09:58

  Pretty. De mascara heb ik ook eens een keer gebruikt! Hij is idd fijn! Je lipstick is zo pretty! Ik heb die zo vaak voorbij zien komen. Hele mooie look mop! Xx

  • Gwendelien
   Beantwoord Gwendelien 14 augustus, 2014 at 23:41

   Dankjewel! Wel een gebruikt”? Ik neem aan dat je het wel op hebt gemaakt hea? Budget Beauty Queen! <3

  Reageer