Beauty LifeStyle Update

Budget Tip| Every day Make-up bakje

7 juni, 2014

makeup bakje 02Hoi allemaal,

Voor mijn make-up ben ik al een poos opzoek naar het perfecte “opberg systeem”. Als ik in een winkel ben waar er allemaal leuke accessoires voor in huis worden verkocht, betrap ik mezelf erop dat ik elke keer (vaak) onbewust rond snuffel voor een make-up opberg systeem.  Toevallig was ik afgelopen week bij de Action en kwam ik een leuk bakje tegen. Het is niet ontworpen voor make-up, maar kijk gauw verder welke producten ik geschikt vind voor het opbergen in dit bakje.

makeup bakje 04Zoals je net heb kunnen lezen is dit bakje speciaal ontworpen voor het opbergen van mobiele telefoons. Ik vind dit bakje best geinig, want wie heeft eer nou zoveel mobiele telefoons?! Okee, ik ken mensen met meer dan drie stuks…. Maar dit bakje is bijvoorbeeld ideaal voor het geval je met meerderen in huis woont en alles mobiele telefoons op een bepaalde plek aan de oplader zet of wilt opbergen. Maar goed, ik zag dit bakje tussen de schappen bij de Action staan en dacht meteen aan mijn rommelige make-up la uit de ladenkast. Dit bakje heeft in totaal vijf vakjes, daar passen natuurlijk de meeste smart phones van tegenwoordig in. In dat grote bakje kunnen de opladers in opgeborgen worden. En dan terug naar dit bakje als make-up opberger. Na heel lang nadenken heb ik zorgvuldig de keus gemaakt om het als een every day make-up bakje te gebruiken.

makeup bakje 05Dit is de plek waar ik mijn beauty producten die ik het meest gebruik uitstal. Na heel lang zoeken en beslissen kwam ik tot de conclusie welke producten ik wel/niet in dit bakje kon opbergen. Deze producten staan op de rechtse foto.

makeup bakje 06In het grote bakje zit; poeder, twee blushes, lippenbalsem, concealer en matterende face primer.  Daarna; alle kwastjes die ik dagelijks gebruik inclusief met wenkbrauw borstel en wenkbrauwpotlood. Ik snap nu niet waarom mijn wenkbrauw potlood daar zit… Die hoort eigenlijk in het bakje daarnaast. Dan komt de oog make-up; twee mascara’s eye-liner. Tot slot in de laatste twee bakjes; alle lip make-up van lippenstift. lipgloss en lip potloden

makeup bakje 07Het eindresultaat mag er best wezen. Deze staat tegenwoordig naast mijn dienblad met producten die ik vaak elke dag gebruik. Hierdoor oogt het wat rustiger en heb ik meer overzicht over mijn producten. Wat dat “Cell Phone”tekst betreft, die schuur ik ooit wel weg als ik me eraan ga irriteren. Ik vind dit bakje tot nu toe een heel fijn systeem voor het opbergen van mijn every day make-up. Ik zit eraan te denken om meerdere aan te schaffen en een leuk geheel van te maken. Als ik dat doe, schuur ik de tekst “Cell Phone” dan zeker wel weg…. Ik heb geen minpunten. De prijs was ook een mooie meevaller namelijk €1,99.

Wat vind je van dit opberg systeem? Bedankt voor het lezen en tot het volgende artikel. Liefs,

Gwendelien

1 Reactie

  • Beantwoord Mayara Esther 8 juni, 2014 at 22:19

    Super handig en die prijs maakt het alleen maar aantrekkelijk.

  • Reageer