Beauty

5 Nagellakken voor de Feestdagen | Xmas

12 december, 2014

10 hema swatchHoi lieve lezer,
Leuk dat je er weer bent. Vandaag deel ik in dit artikel vijf mooie nagellakken voor de feestdagen. Heel grappig, want ik kocht al deze nagellakken serieus tijdens de zomer met als idee om er wat mee te doen voor de feestdagen. Daarbij draag ik al langer dan een maand acrylnagels. Ze ogen zeer natuurlijk waardoor ze zonder een kleurlak heel erg op mijn eigen nagels lijken. Maar goed, Lees je mee hoe deze kleuren er op mijn donker bruine huid eruit zien?
147 miss universeDeze lak is 147 Miss Universe van Essence. Ik kocht het in de aanbieding en weet niet meer of het nog te verkrijgen is bij de Kruidvat en/of Trekpleister. Ik had de kleur ooit van mijn zusje geleend en was er helemaal verliefd op. Blij was ik toen ik het voor maar liefst € 0,50 kon aanschaffen.

147 miss universe swatchDe shimmers/glittertjes en de petrol achtige kleur vind ik helemaal bij de feestdagen passen. Ideaal te combineren met een smokey eyes make-up look in exact dezelfde kleur. Daarbij sluit het mooi aan op de bruine huidskleur.

Strictly legal 031Deze lak van Ciaté met de naam Strictly Legal 031 vind ik ook helemaal Xmasisch, dit is geen bestaand woord haha.

strictly legal 031 swatchDe lichtelijke bordeaux roze kleur met shimmery effect maken deze nagellak tot een ideale kleur voor de feestdagen. I love it!

714 summer nightDe naam van deze nagellak 714 Summer Night past niet echt bij de huidige winterse seizoen. But who cares? Ik niet in ieder geval. Deze mooie kleur in een klein potje van 7 ML inhoud is bij de HEMA te koop.

714 summer night swatchDe kleur en de glitters!! Ik vind het gewoon weg prachtig en mooi chique voor de feestdagen! Past vat bij elk mooie glamoureuze kerst outfit.

pp037 starletDeze lak van Ciaté pp03 starlet kocht ik voor €2,99 in de aanbieding bij een drogisterij. Hetzelfde geldt voor de kleur Strictly Legal, eerder vermeld in deze post.

pp037 starlet swatchWederom weer Shimmery glitters en een mooie kleur die in alle blauwige en groenige tinten verandert. Best grappig om te zien.

10 hemaDeze kleine pot nagellak van de HEMA met 7 ML inhoud oogt eerste instantie saai. Al helemaal omdat het geen naam heeft die de kleur beschrijft maar meer een saaie code 10. Ik heb serieus een zwak voor nagellak en make-up met een naam die het product beschrijven koekkoek, I know…. Maar dit potje kon ik echt niet laten liggen en moest mee mijn mandje in!

10 hema swatchOhmyyyy Look at this gorgeous blue! Ik ben er echt helemaal verliefd op. Funfact; ik bracht deze kleur als laatst aan en de komende dagen geen andere kleur voor mij. Deze kleur pat perfect bij mijn “dromerige” Kerstmis mood.

 

Welke van deze 5 lakken zou jij tijdens de feestdagen willen dragen? Of ben je eigenlijk helemaal niet van de glitters? Misschien heb jij nog andere leuke suggesties? LAat onderaan bij de reacties weten op welke merken en kleuren nagellak jij je zinnen heb gelegd voor de feestdagen. Ik ben benieuwd.

Bedankt voor het lezen en tot het volgende artikel! Liefs,
Gwendelien x

 

Nog geen reacties.

Reageer